„A fenntartható fejlődés a legjobb törekvés morálisan és gyakorlatilag is.”
W. M. Lafferty
A víz és a levegő, a Föld két leglényegesebb eleme, amiken az életünk múlik, globális szemétlerakóvá váltak. /Jacques-Yves Cousteau/
FacebookGoogleLinkedInYouTubeGoogle MapsEmail

Újgenerációs – kémény nélküli – hőkazánok – EWS

Az alábbi – teljesen új technológiákat alkalmazó – rendszerek alkalmasak sokkal nagyobb hatásfokon előállítani a forróvizet fűtéshez és használati meleg víz készítéséhez.

White Energy System

WESEz a típusú hőtermelő technológia, zárt rendszerben állítja elő a kívánt mennyiségű hőenergiát. A kazán saját belső köre egy speciális folyadékkal van feltöltve, mely a leginkább alkalmas a felhasznált villamosenergiából történő legnagyobb hőreakció létrejöttéhez. Fizikai magyarázata a hőhordozó közeg molekuláiban létrejövő pozitív és negatív ionok szétválásában és ellenkező irányú mozgásában rejlik. A hagyományos rendszerekétől jóval nagyobb hatékonysága annak köszönhető, hogy a betáplált energiát nem hőenergiává alakítja, hanem a váltóáram hatására hőenergia felszabadulásával reagál a rendszer. A meglévő meleg vizes fűtési rendszerekhez könnyen illeszthető.

Előnyei:

– Nincs környezetre gyakorolt szennyező hatása.
– 100%-ban tanúsítottan karbon semleges rendszer.
– A főmodul nem tartalmaz mechanikus, mozgó és kopó alkatrészeket, valamint speciális anyagának köszönhetően az élettartama az ingatlan várható élettartamával megegyezik.
– A hagyományos fűtőbetétes rendszerekkel szemben lényegesen rövidebb idő alatt éri el a kívánt hőmérsékletet a rendszer, ezért hatásfoka messze meghaladja azok képességeit.
– Karbantartásra nincsen szükség.
– Engedélyeztetési költségek és az ezzel járó procedúra nincsen.

A berendezés tökéletesen illeszthető alternatív, megújuló energiatermelő rendszerekhez is. Megfelelő méretezéssel a villamosenergia hálózattól függetleníteni is lehet.

Prospektus Letöltés

További információt kérek